Lichaamspakking

 

Een lichaamspakking is bedoeld om het hele lichaam een opkikker te geven, het werkt ontspannend voor lichaam en geest, de heilzame substanties in een pakking zorgen voor nieuwe energie, verstevigt de huid, het ontgift je lichaam en stimuleert de stofwisseling.

Na een pakking voelt u zich als herboren en de huid voelt zijdezacht aan.

 

LICHAAMSPAKKING 50minuten €40,00

Scrubbehandeling, lichaamspakking, verzorgende body butter.

 

Ghassoulpakking

Ghassoul staat bekend om zijn reinigende, kalmerende en beschermde eigenschappen, het is vulkanische klei dat afkomstig is uit het Atlasgebergte in Marokko ghassoul bevat een hoog concentraat vitamine, kalium, magnesium, ijzer, natrium en calcium door deze vitamine en mineralen wordt uw huid gezuiverd en beschermd 


Sinaasappelpakking 

Sinaasappel brengt gestagneerde energie weer in beweging. De pakking wordt ingezet om te kalmeren en te ontspannen. Kan bijdragen aan het verlichten van depressiviteit en slapeloosheid.

* Wordt niet gegeven tijdens een zwangerschap (sinaasappel zou weeën kunnen opwekken)


 Lavendelpakking

Een lavendelpakking is rijk aan minerale zouten en oligo-elementen daardoor wordt de huid verzorgt en versterkt. De lavendelpakking heeft een zachte en vriendelijke geur en dat draagt bij aan een heerlijk ontspan moment. De lavendelpakking werkt kalmerend, herstelt de balans tussen lichaam en geest. Tevens is het goed tegen hoofdpijn en eczeem 


Chocoladepakking

Gemaakt van cacao en heeft als werking dat deze afslankend, verstevigend, regenererend en vocht herstellend werkt. Bovendien geeft het zelf verwarmde effect een ontspannend gevoel en bevordert het de transpiratie wat helpt gifstoffen af te drijven.

 

 

 
E-mail